Pod tímto názvem si můžete představit prakticky cokoliv.

U nás to ale znamená, že jsme se rozhodli, že krom stálého 11° Bernarda, budeme měnit na jedné pípě piva, či celé pivovary. Do začátku jsme zvolili Parní pivovar Hauskrecht. Mnoha hostům to jměno samotné nic neřekne, ale pokud se zmíníme o Starobrnu a hlavně o jeho zeleném pivu, nebo 11° Medium, už budeme vědět, že bývalý sládek pivovaru Starobrno, Petr Hauskrecht, dnes vyrýbí kvalitní řemeslné pivo. Doporučujeme si přečíst jeho článek, který najdete ZDE.

Již máme za sebou jeho 10° Špilberk a tento víkend je na řadě 12°. Tak přijďte ochutnat, jak se pivo podařilo.

Srdečně zve kolektiv Boulecu Hrošovany.

Kategorie: Nezařazeno

0 komentářů

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *